Prodej bytu 3+1 69 m² Mariánské Hory

Cena: 2 549 000 Kč, Rádi Vám zprostředkujeme prodej krásného bytu, který se nachází v 2NP v nízké cihlové zástavbě, na velmi lukrativním místě v Ostravě. Jedná se o bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 69 m2.
V koupelně je vana a také prostor pro pračku, toaleta je samostatně. Podlahy plovoucí a dlažba. Ve dvou pokojích velké vestavené skříně na míru. Byt bez nutností dalších investic. Jedná se o slunný byt orientovány na dvě světové strany. K bytu patři podíl na společné zahradě.
Dům je po rekonstrukci, má nová okna, zateplení, fasádu, střechu, a stoupačky. Díky vlastní kotelně velmi nízké náklady na bydleni.

V dosahu najdete všechno, co pro pohodlné bydlení potřebujete – obchody, restaurace, zdravotní středisko, bazén, park, sportovní vyžití, fitness, dětské hřiště, školy, školky, prostě všechno, na co si vzpomenete. Oproti úplnému centru města nepotřebujete k parkování rezidenční kartu, zaparkovat můžete prakticky kdekoliv a bez poplatku.
Pokud Vás tento byt zaujal, pak se s Vámi ráda uvidím na prohlídce, kde Vám předám veškeré informace nejen k bytu, ale i k možnostem financování.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 3+1 69 m² Mariánské Hory

Prosinec 30th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.