Prodej bytu 1+kk 26 m2, Prášily

Cena: 2 600 000 Kč, Také to cítíte? Tu příležitost, která nepřichází tak často, jak bychom si občas přáli? Mně samotnému se při příjezdu tajil dech a rád bych Vám teď předal stejný pocit alespoň na dálku, než se tam společně podíváme.

Samotné srdce Šumavy, horský, čerstvý vzduch, nekonečné procházky přírodou, posílení imunity v Prášilském potoce, kola, lyže, koloběžky – to vše a ještě více nabízí Prášily. A věděli jste, že i přes malý počet obyvatel je to stále největší obec České republiky? Také mě to překvapilo. Předpokládám tedy, že vás napadla stejná myšlenka jako mě – tam bude klid. 🙂

A znáte to rčení: “Já jsem malý, ale šikovný?” Přesně to nabízí tento byt. Malý, útulný, snídaně na balkonu při východu Slunce, prostě vše, co člověk v danou chvíli potřebuje. Byt můžete využít jak pro sebe, tak i pro svoje hosty. Takže je tu šance pro ty, kteří touží po odpočinku a investici zároveň, ale doteď nenašli tu správnou možnost.

Nyní už jen čekám na vaše zavolání a těším se na společné setkání. Váš realitní makléř, Petr Řeřicha.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 1+kk 26 m2, Prášily

Prosinec 27th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.