Prodej bytu 2+1 54 m2 Smetanova, Chvaletice

Cena: 0 Kč, Hledáte útulný prosvětlený byt ve vyhledávané lokalitě Chvaletic pro sebe a rodinu k okamžitému nastěhování, nebo jako investici? Potom jsou tyto řádky určeny přímo Vám!

Tento byt je o dispozici 2+1 s celkovou užitnou plochou 54m² včetně balkonu a sklepa. Ze vstupní chodby tohoto bytu vstoupíte buď do kuchyně, koupelny se záchodem nebo do ložnice. Přes kuchyň se dostanete do obývacího pokoje. Tyto dvě místnosti můžete velmi rychle rozdělit na samostatné osazením, např. dvoukřídlích dveří, které budou krásnou dominantou tohoto bytu. Z obývacího pokoje pak také můžete vstoupit do ložnice. Dům je z větší části situován na jihozápad, což zaručuje dostatek světla a sluníčka v bytě po celý den. Ačkoliv je byt téměř ve středu Chvaletic, tak v okolí domu, ve kterém se byt nachází, je spoustu krásné zeleně, která zaručuje krásné a příjemné výhledy z oken.

V blízkém okolí domu se nachází ordinace praktického lékaře, lékárna, pošta, zubař, 3 obchody s potravinami, bankomat a městský úřad. Z města je dobré vlakové spojení jak směrem na Prahu, tak na Pardubice. Nachází se zde mateřská školka, základní škola a Střední odborné učiliště dále restaurace, pizzerie a drogerie. Na výlety jsou nedaleko Kladruby nad Labem s hřebčínem a plánuje se výstavba cyklostezky podél Labe.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky zajímavým možnostem, pro Vás připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 2+1 54 m2 Smetanova, Chvaletice

Prosinec 24th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.