Prodej bytu 1+1 37 m² Praha 8

Cena: 3 490 000 Kč, Jako výhodnou investiční příležitost, nebo jako startovací byt, Vám nabízím ke koupi prakticky řešený, částečně zrekonstruovaný byt 1+1 (37,5m2) se sklepem v osobním vlastnictví, v Praze 8 – Čimicích, v Okořské ulici, který se nachází v 1. patře revitalizovaného panelového domu s výtahem.

Tato bytová jednotka se skládá z předsíně, ze které je vstupy do obývacího pokoje, do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu. V pokoji a v kuchyně je na podlahách lino a v předsíni, v koupelně a na WC je dlažba. Byt má nová plastová okna orientovaná na jih, zděné jádro a kompletně novou elektroinstalaci v mědi. K bytu náleží sklep (cca 2m2). Jelikož u tohoto domu nebyla zatím stanovena energetická třída, musíme uvádět “G”.

Velkou výhodou této lokality je kombinace blízké přírody, skvělé dostupnosti do centra a veškeré občanské vybavenosti v okolí, kde jsou školy, školky, poliklinika, pošta, supermarket atd..

Na stanici metra Kobylisy se dostanete autobusem za cca 15min ze zastávky, která je hned u domu.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu. Více informací u RK. Vřele doporučujeme prohlídku, kterou vám můžeme poslat i ve virtuální podobě. Máte-li zájem o více informací, přejděte prosím na

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 1+1 37 m² Praha 8

Prosinec 22nd, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.