Prodej rodinného domu, 325 m², Sluštice

Cena: 7 000 000 Kč, Nabízíme Vám prodej novostavby rodinného domu (2016) v nové části obce Sluštice (okr. Praha – východ). Rodinný dům je koncipován jako bungalov s dispozicí 4+1 a celkovou plochou pozemku 325 m2.
Přes vstupní halu se dostaneme do společného prostoru kuchyně a obývacího pokoje, z chodby následuje vstup do 3 pokojů, koupelny s WC a druhého WC. Z obývacího pokoje je vstup přes krytou terasu s dlažbou v dekoru dřeva na udržovanou okrasnou zahradu se zahradním domkem a krytým přístřeškem.
Vytápění a ohřev teplé vody je prostřednictvím plynového kotle, dům je napojen na veškeré sítě. PENB „B“. V obytné části domu je plovoucí dřevěná podlaha, keramická dlažba v koupelně a na WC.
V obci najdete mateřskou školu, veřejné dětské hřiště i obchod s potravinami. Veškerá občanská vybavenost se nachází ve 5 km vzdálených Říčanech, Uhříněvsi či Úvalech. Obec má vynikající dopravní dostupnost do Prahy, obec je součástí systému Pražské integrované dopravy. Stanice metra vzdálena 25 min.
(foto v přípravě)

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu, 325 m², Sluštice

Prosinec 19th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.