Prodej obchodního prostoru 350 m² Liberec

Cena: 2 690 000 Kč, Reality 11 Vám zprostředkují prodej dvoupodlažního prostoru-bývalá restaurace-vhodného k obchodní činnosti, příp. k rekonstrukci na byty, o výměře 338 m². v 1. NP se nacházejí se zde 3 místnosti + kuchyň, skladové prostory, sociální zařízení. Kuchyň není zařízená, místnosti jsou bez nábytku.
K prostoru náleží suché polosuterénní místnosti o velikosti 150 m² s vlastním vchodem, vhodné uložení zboží.
Napojení na všechny sítě-vše funkční, vlastní plynový kotel. .
Lze přikoupit 2 pozemky dle nákresu – parkoviště vedle domu o velikosti 200 m² + terasa za 600.000,-Kč a další pozemek o velikosti 600 m² za 500.000,-Kč. Oba pozemky jsou vydlážděné zámkovou dlažbou. Jsou vedeny jako bydlení čisté, ale stavba na nich není možná.
Strategická poloha u hlavní silnice, MHD, tradice. Nebytový prostor lze využít pro různou činnost-obchod, služby, komunitní centrum, kancelář, přestavbu na byty ap. Jedná se o celé přízemí ve žluté barvě + suterén. Budova nemá vypracován PENB, proto musí být zařazena do kategorie G. Cena s provizí a právním servisem. Financování rádi zajistíme. Prohlídky kdykoliv po domluvě. Ev. číslo: 20335.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej obchodního prostoru 350 m² Liberec

Prosinec 17th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.