Pronájem kanceláří, cca 68 m² , Praha 5 – Košíře, výloha do ulice, 3 místnosti, toaleta, ihned volné

Cena: 13 999 Kč, Nabízíme k pronájmu velmi pěkné kancelářské prostory, cca 68 m2, v přízemí cihlového domu, v Praze 5 – Košíře (Smíchov), ul. Plzeňská. Jedná se o prostornou hlavní místnost se vstupem a výlohou z ulice, na níž jsou navázány další 2 menší místnosti. Dále se zde nachází spojovací chodba, toaleta a zvlášť malá místnost s umyvadlem a s elektrickým ohřívačem vody. V celých prostorách se nachází dlažba. Vytápění zajišťuje vlastní nový plynový kotel. Prostor je ideální pro prodej jakéhokoliv zboží či služeb, uloženku, cestovní kancelář apod.). Není vhodné pro kadeřnictví a kosmetické služby, které vyžadují zavedení vody v hlavní místnosti. Možnost použít rozsáhlé reklamní tabule nad portálem obchodu z ulice. Lokalita s perfektní dostupností MHD (tramvaj 3 minuty chůzí). Prostor je volný ihned.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N87908.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem kanceláří, cca 68 m² , Praha 5 – Košíře, výloha do ulice, 3 místnosti, toaleta, ihned volné

Prosinec 17th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.