Prodej bytu 1+kk 22 m² Praha 4

Cena: 3 350 000 Kč, Nabízíme k prodeji byt 1+kk s výměrou 22,46 m2 v osobním vlastnictví v klidné lokalitě Praha 4 – Nusle. Prostorný pokoj s kuchyňským koutem situovaný na jihozápad. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Podlahy lino a dlažba. Byt má plastová okna. Topení je centrální ústřední. K bytu také patří sklep.

V okolí do 1km se nachází supermarkety, soukromá mateřská školka, Nuselská a Vršovická poliklinika, lékárny, náměstí Bratří Synků, Jiráskovi sady, park Jiřiny Haukové a Jindřicha Chalupeckého, psí hřiště, zkrátka vše, co může člověk potřebovat.
V pěší dostupnosti vlaková stanice Praha – Vršovice (2 minut pešky), tramvajová zastávka Horky (6 minut pešky) se skvělou dostupností do centra Prahy (5 minut).

Doporučujeme! Jedná se o zajímavou nabídku a v případě zájmu se tedy můžete objednat na osobní prohlídku. Případné financování hypotečním úvěrem Vám zdarma zajistíme za nejlepších tržních podmínek a u Vámi preferované banky. Vhodné i jako investice na pronájmy.

VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE: https://vt.plushglobalmedia.com/tour/TT17FWSXHS Máte-li zájem o více informací, přejděte prosím na

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 1+kk 22 m² Praha 4

Prosinec 14th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.