Pronájem bytu 3+1 65 m² Praha 4

Cena: 17 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem světlého bytu 3+1 o výměře 65 m² v městské části Prahy 4- Michle. Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží z celkových 9. podlaží v panelovém domě s výtahem. Byt se skládá z prostorné chodby, jejíž součástí jsou dvě původní vestavěné skříně ,a ze které je přístup do dvou pokojů, koupelny, šatny, na WC a do obývacího pokoje. Za obývacím pokojem je situována kuchyň, oddělená trojkřídlými dveřmi. Součástí kuchyně je kuchyňská linka s dřezem, plynový sporák, pračka a lednice s mrazákem. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, při níž byly instalovány nové interiérové dveře a na podlahy byla použita dlažba v kombinaci s podlahou plovoucí. Také byla osazena nová plastová okna. Dům, v němž se byt nachází, taktéž prošel rekonstrukcí jak fasády se zateplením, tak i vnitřních společných prostor včetně výtahu a byly zde pro zvýšení bezpečnosti instalovány kamery. V přízemí je k dispozici místnost na uložení kočárků, jízdních kol apod.
V okolí domu se nabízí veškerá občanská vybavenost (škola, školka, jazyková škola, poliklinika, nákupní centrum, dětské hřiště.)
Dopravní obslužnost zde zajišťují autobusové spoje a nedaleké metro ze stanice Budějovická. Do centra města se budoucí nájemník pohodlně dostane do 15 min.
Velice doporučuji nezávaznou prohlídku, kterou si s Vámi rád domluvím na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese. Ev. číslo: 632509.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem bytu 3+1 65 m² Praha 4

Prosinec 10th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.