Prodej výrobního prostoru 590 m² Frenštát pod Radhoštěm

Cena: 8 000 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej průmyslového objektu včetně přilehlých pozemků ve Frenštátě pod Radhoštěm. Pozemky o celkové výměře 2351 m². Na pozemcích stojí budova o zastavěné ploše 590 m² (užitná plocha cca 1470 m² ve třech NP.) určený pro průmyslovou výrobu. Objekt se nachází v docházkové vzdálenosti do centra města Frenštát pod Radhoštěm v průmyslové zóně bývalých kasáren, na dohled od provozů společností Siemens a Continental, je k němu výborná dostupnost linkovými autobusy a vlaky. Objekt v uplynulých letech prošel rekonstrukcí, nový střešní plášť, na části objektu nová plastová okna, nové lité podlahy, nové rozvody elektroinstalace. Vnitřní dispozice je především řešena jako sloupový systém, lze přizpůsobit jednoduše potřebám nové výroby. Vytápění řešeno třemi plynovými kotli, je členěn na tři samostatná podlaží s centrálním schodištěm, po stranách budovy jsou umístěny samostatné dílny a o užitné ploše cca 2x 150 m² v každém patře. K budově byl přistaven kapacitní průmyslový výtah. V přední části vrata určená pro nakládku a vykládku kamionu. U vstupu je k dispozici recepce s jednací místností. Na každém podlaží jsou kancelářské prostory a dále pak zázemí pro zaměstnance: pánská a dámská šatna, odpočinkové prostory, jídelna a potřebné hygienické zázemí. Přilehlé pozemky jsou rozděleny na dvě hlavní plochy, oplocený dvůr s vraty na dálkové ovládání, přímo navazující na sousední komunikaci s vazbou na průmyslový výtah objektu, pak plocha, která je využívána jako parkoviště osobních automobilů, nakládku a vyložení materiálu z kamionů. Další parkovací plochy v blízkém okolí.
Majitel si vyhrazuje právo prodat zájemci s nejvyšší cenovou nabídkou. V případě zájmu mne kontaktujte. Ev. číslo: 632389.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej výrobního prostoru 590 m² Frenštát pod Radhoštěm

Prosinec 5th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.