U Mlýnského kanálu, Karlín – Praha 8 | Pronájem, Byt 4 + kk

Cena: 34 000 Kč, Nabízíme k pronájmu nový byt s lodžií ve 3. patře nedávno postaveného rezidenčního komplexu Port Karolina na nábřeží Vltavy na Rohanském ostrově v Karlíně. Výhodná lokalita na rozhraní Prahy 1 a 8 ve vyhledávané části města, s plnou vybaveností v blízkém dosahu a v rychlé dostupnosti do centra – stanice metra Křižíkova je vzdálena jen pár minut chůze od budovy. Kolem domu vede cyklistická a běžecká stezka, nedaleko se nachází fitness / relaxační centrum a golfové hřiště.
Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a přístupem do lodžie , 3 samostatné ložnice s velkými francouzskými okny, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická komora a vstupní hala s vestavěnými skříněmi a úložnými prostory. Nájemcům je také k dispozici společná terasa s posezením a lehátky.
Výhledy do okolní upravené zeleně, dřevěné podlahy , dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, sklepní kóje , kolárna, místnost na mytí kol, vstupy na čip. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání . Možnost pronájmu 2. stání za dodatečný poplatek. Zálohy za společné služby, vodu a topení: 5.500Kč měsíčně. Elektřina bude převedena na nájemce.
Kontaktujte agenta FeelHome +420 257 220 641 +420 724 546 969 Sjednat prohlídku
Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha › Praha 8 › Karlín
Byty prodej Byty pronájem Rodinné domy prodej Rodinné domy pronájem Pozemky prodej Nové rezidenční projekty
Zásady zpracování osobních údajů
svoboda-williams.com feelhome.cz prague-stay.com

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: U Mlýnského kanálu, Karlín – Praha 8 | Pronájem, Byt 4 + kk

Prosinec 5th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.