Pronájem bytu 2+kk 51 m² Praha-Petrovice

Cena: 13 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+KK, 51 m², se sklepem v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 1. NP panelového domu, Praha 10 – Petrovice, Rezlerova ulice. K bytu náleží sklep v suterénu domu.
Tichý byt s výhledem do zeleně. Obývací pokoj propojen s kuchyňským koutem, nová kuchyňská linka s plynovým sporákem, ložnice se vstupem z předsíně, koupelna a WC zvlášť, původní bytové jádro, v bytě nové štuky, nové podlahy v ložnici a obývacím pokoji, nová plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Dům po kompletní rekonstrukci, k dispozici sušárna, kolárna, nízké poplatky. Výborná dopravní dostupnost, BUS na metro jede 5 min, noční spoje z centra Prahy. Veškerá infrastruktura v místě, MŠ, ZŠ, obchody, restaurace. Lokalita plná zeleně, procházkou Hostivařský lesopark s přehradou, sportoviště. Doporučuji prohlídku. Byt volný, vyklizený. Ev. číslo: 632214.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem bytu 2+kk 51 m² Praha-Petrovice

Prosinec 3rd, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.