Pronájem bytu 4+kk 127 m² Praha

Cena: 30 000 Kč, Sterling Reality Vám zprostředkuje v zastoupení majitele pronájem nezařízeného mezonetového bytu 4+kk, nacházejícího se ve čtvrtém patře s výtahem nádherného secesního domu v Karlíně (Praha 8, naproti Lyčkovu náměstí, metro Křižíkova a Invalidovna v docházkové vzdálenosti cca 5 minut, tramvajová zastávka Urxova cca 4 minuty). Dům prošel náročnou komplexní rekonstrukci z letošního roku a nabízí vysoký životní standard. K domu náleží také dvůr, který slouží mj. pro posezení s přáteli a dětské hřiště. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, škola, školka, lékař apod.)
Mezonetový byt s dispozicí 3+kk o celkové podlahové ploše 130 m2 se skládá z přízemní části a patra. Přízemní část tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyní, pracovna, koupelna s WC a šatna.V patře se dále nachází uložný prostor a velká ložnice. V bytě jsou použity velmi kvalitní materiály – dřevěné dubové parkety, velkoplošné obklady, nové rozvody elektrické sítě, okna, dveře apod. Vytápění zajišťuje kombinovaný plynový kotel Vaillant. V kuchyni je nová moderní kuchyňská linka. V koupelně se nachází vana, umyvadlo se zavěšeným zrcadlem, WC a topný žebřík. Orientace bytu je V + J, kuchyně na východ do vnitrobloku, pokoje na jih s výhledem do parku na Lýčkově náměstí. Minimální doba pronájmu je dva roky. Domací mazlíčci jsou vítáni.
Budete prvními nájemníky v novém bytě! Doporučuji prohlídku.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem bytu 4+kk 127 m² Praha

Prosinec 3rd, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.