Pronájem obchodního prostoru 110 m² Bystřice pod Hostýnem

Cena: 12 000 Kč, Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerční prostor v centru města Bystřice pod Hostýnem. Prostory jsou umístěny v přízemí objektu s výlohou, přístupné z ulice Čs. Brigády. Jsou vhodné pro provoz obchodu, čajovny, kanceláře apod. Prostor je uzpůsoben pro přístup veřejnosti, je klimatizován, má bezbariérový přístup, sociálky muži, ženy, pro osoby s omezeným pohybem, barpult, 2 sklady včetně přípravy na kuchyň, technická místnost. Prostor má vlastní měření na plyn, vodu, elektřinu, topení a ohřev vody plynovým kotlem. Celková užitná plocha prostor je cca 110 m², před budovou je možnost tzv. zahrádky, dále i parkování.
Majitel si nepřeje provoz herny či baru. V případě potřeby rekolaudace, jdou náklady k tíži nájemníka, nájem se platí až je prostor otevřen pro veřejnost, v době omezení na Covid je nájem snížen. U podpisu smlouvy se platí nájemné na 1 měs., vrátná kauce, provize RK. Ev. číslo: 21434.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem obchodního prostoru 110 m² Bystřice pod Hostýnem

Prosinec 3rd, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.