Prodej obchodního prostoru 1070 m² Horní Litvínov

Cena: 4 950 000 Kč, Zajímavá investiční příležitost. Nabízíme k prodeji velice zachovalou vilu v centru Litvínova. Vila se nachází cca 5 minut od náměstí. Na historický objekt se nevztahují žádná omezení a není evidován jako kulturní památka. Jedná se jednu z mála historických budov z konce 19. století v Litvínově. Dům byl vystavěn pro nájemce valdštejnského panství Richarda Fiedlera. V roce 1960 se do vily přestěhovala Lesní správa. Dům je k rekonstrukci. Kromě dvou podlaží má velmi prostornou půdu a sklep. Sklepní prostory jsou pod celým domem. Je do něj samostatný přístup z boku domu přes dvoukřídlá vrata. Sklep sloužil jako technické zázemí administrativní budovy. Je možné ho využít například jako archiv či podzemní garáže. Jedna ze sklepních místností má výstup parovodu z původního systému topení. Sklep je suchý. Půda, která je také velmi prostorná, má vysoké krovy a lze ji tedy využít jako další patro s možností vybudování obytných místností. Celá budova by byla díky své dispozici i lokalitě vhodná například jako zdravotní zařízení, domov pro seniory, administrativní budova či soukromá škola. K dispozici je vizualizace ve 3D, která ukazuje možnost využití budovy jako bytového domu s vybudováním cca 8 bytových jednotek. V nedávné době byl k domu dokoupen pozemek o velikosti 1285 m2. Pozemek je možné využít jako místa k oddechu, k rozšíření parkovacích ploch domu či zbudování zahrady. Víla se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, v blízkosti je knihovna školka a další občanská vybavenost.
V každém případě se jedná o velmi působivou a majestátní nemovitost (kamenná podlaha s obrazcem, vstupy do jednotlivých místností skrze dvoukřídlé dveře, masivní kamenné schodiště se zdobeným kovovým zábradlím). Při vstupu do vily na vás dýchne vznešený pocit prvorepublikového bankovního domu. Atmosféra této budovy nabízí možnost využití pro prestižní sídlo firmy.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej obchodního prostoru 1070 m² Horní Litvínov

Září 26th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.