Prodej rodinného domu 131 m² Škvorec

Cena: 11 400 000 Kč, Dovolujeme si vám nabídnout rodinný dům 5+KK o užitné ploše 115 m2 + 16m2 terasa s pergolou .Pozemek 508 m2 v městysu Škvorec, okres Praha východ. Jedná se o dvoupodlažní dům se dvěma parkovacími místy na pozemku. Kolaudován v roce 2018.
V přízemí se náchází 1x pokoj, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s kuchyní. V obývacím pokoji je proveden SDK podhled s LED osvětlením. Z OP je přístup na terasu a zahradu.
V prvním patře se nachází jeden pokoj s balkónem a dva pokoje s francouskými okny (zábradlí bude součástí, nyní ve výrobě), koupelna se dvěma umyvadly, vanou a WC. V chodbě jsou rozkládací schody na půdní prostor a nika s kotlem, bojlerem.
Zahrada je kompletně oplocena se vstupní brankou součástí je pergola o rozměrech 4x4m, skleník a nádrž na dešťovou vodu o objemu 4m3, do které jsou svedeny veškeré střechy domu.
Vytápění domu je řešeno podlahovým topením ve všech místnostech i ve sprchovém koutě v koupelnách jsou topné žebříky.
Topení i ohřev vody je zajištěn elektrickým kotlem a bojlerem.
Internet je přiveden do OP a pracovny v patře s WIFI připojením. STA příprava do OP bez antény.
Dům je vybavený a toto vše je součástí ceny domu:
Kuchyň: Vysoký standard (celolakovaná MDF) včetně spotřebičů (myčka, lednice, trouba, sklokeramická deska, dřez, digestoř).
OP: Rohová sedačka, konferenčí stůl masiv, koberec, jídelní stůl masiv + 4x židle.
Spodní pokoj: Pračka, sušička značky AEG – Lavamat, skříň
Vrchní pokoje: 1x manželská postel s nočními stolky, 1x manželská postel (tzv. Americký styl), vestavná skříň bílá, rohová rozkládací sedačka.
Terasa: zahradní nábytek z masivu + plynová lampa pro venkovní topení.
Jedná se o klidnou a dobře dostupnou lokalitu – autem do prahy 20minut. Zhruba 5 minut autem na vlak v Úvalech, kam jede i autobus.
Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) – třída B.

Pro prohlídku mně prosím kontaktujte. Máte-li zájem o více informací, přejděte prosím na

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu 131 m² Škvorec

Září 21st, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.