Penzion Haberský vrch s restaurací v obci Habří s chatkami a pozemky pro sportovní vyžití

Cena: 40 000 Kč, Pronájem zaběhnutého penzionu s restaurací s barem a venkovním posezením, apartmány a chatkami na strategickém místě v obci Habří, 10 km od Českých Budějovic. Penzion v podhůří Blanského lesa nabízí 4 apartmány s kapacitou 13-ti pevných lůžek a 6-ti přistýlek. Každý apartmán s vlastní koupelnou. Dále je k dispozici 15 dřevěných chatek se společným sociálním zázemím ve zděné budově vzdálené od chatek 100-150m. Na pozemcích o celkové rozloze přes 14.000 m2 se nachází dále antukový kurt a tělocvična. Penzion se stálou klientelou od sportovních klubů, přes studenty z VŠ, rodiny s dětmi, motorkáři. Pořádání společenských akcí (např. svatby) přímo v restauraci nebo v sále, který je součástí areálu. Díky své dostupnosti do Č. Krumlova, Č. Budějovic či Holašovic je velmi vyhledávaným místem. Volný ihned. Kauce 2 nájmy, provize 1 nájem + DPH.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Penzion Haberský vrch s restaurací v obci Habří s chatkami a pozemky pro sportovní vyžití

Září 21st, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.