Pronájem bytu 2+kk 48 m² Praha 5

Cena: 20 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem krásného, moderně zrekonstruovaného bytu 2+kk 48m² v žádané lokalitě pražského Smíchova. Byt se nachází ve čtvrtém patře bytového domu s výtahem a skládá se ze dvou místností, kuchyně, chodby a koupelny. Z chodby, ve které jsou umístěny prostorné vestavěné skříně, je přístup do ložnice, koupelny a kuchyně. Přes kuchyň se vchází do obývacího pokoje, který je vybaven sedací soupravou, jídelním stolem se židlemi, komodou pro umístění TV a prosklenou skříní. V moderní kuchyňské lince lze využít varnou desku, kombinovanou troubu, vestavěnou lednici, myčku na nádobí a je zde důmyslně zakomponována pračka. Ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi a velkou manželskou postelí. Velmi zdařilá rekonstrukce koupelny nabízí využití sprchového koutu se skleněnou zástěnou, závěsného WC, bidetu a pod velkým zrcadlem jsou umístěna dvě umyvadla.
Budova se nachází v postranní, klidné ulici blízko Kinského zahrady. V blízkosti domu je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Nedaleko domu naleznete obchodní centrum, divadlo, školu, školku, parky, restaurace a bary.
Doporučuji nezávaznou prohlídku, kterou s Vámi rád domluvím na uvedeném telefonním čísle, nebo na emailové adrese. Ev. číslo: 631423.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem bytu 2+kk 48 m² Praha 5

Září 15th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.