Prodej rodinného domu 250 m² Chlum Svaté Maří

Cena: 1 600 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej objektu k podnikání. Budova se nachází ve Chlumu Svaté Máří u Sokolova a stojí na parcele o výměře 327m². Nemovitost stojí v centru obce,je patrová a připravená ke kompletní rekonstrukci. V přízemí je vstupní část ,dvě velké místnosti a několik menších a v patře je to samé,podlahová plocha je cca 750m².V budově byla pošta a školka,původně byla postavena aby sloužila jako obecní škola. Budova je částečně podsklepna. Možnosti podnikání jsou zde široké,bylo by zde možné udělat bytové jednotky,ubytování pro důchodce,dílny,skladové prostory a další možnosti. Dům je cihlový a je napojen na inženýrské sítě (vodovodní řád.rozvod el.energie)kanalizace je svedena do jímky. V obci je kanalizace napojení je možné.
Chlum Svaté Máří je zajímavý tím, že v místě je klášter Rytířů Křížovníků Cěrvené hvězdy,který je významným poutním místem,zvláště německých návštěvníků.Cena nemovitosti je celkem zajímavá,koupi mohu pouze doporučit. S případným financováním Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 631433.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu 250 m² Chlum Svaté Maří

Září 15th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.