Prodej rodinného domu 120 m² Zlín

Cena: 3 150 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje na základě zastoupení majitelů koupi RD na ulici Třída Tomáše Bati. Baťovský půldomek (mezidomek ) o velikosti 3+1 má podlahovou plochu cca 78 m² a k tomu zahradu v osobním vlastnictví o výměře 154 m². V domě je velký suchý sklep s novým schodištěm z dubového masivu. Celý půldomek prošel částečnou rekonstrukcí – střecha je z r. 2005, dále kompletní rekonstrukce topení vč. nového kotle s vedením vody v Cu trubkách do nových radiátorů. Dále jsou na domě nová plastová okna s tříkomorovými skly a nové vchodové dveře. V období roku 2019 proběhlo zateplení celého domu s izolací o šířce 10 cm.
V domě zůstaly původní podlahy a původní linka a koupelna ve velmi čistém a udržovaném stavu. Do domu je zavedena kabelová televize. V přízemí je situována kuchyně a koupelna s WC a jeden neprůchozí pokoj. Další dva samostatné pokoje jsou v patře a z toho jeden neprůchozí. Dům čeká přestavba koupelny a výměna kuchyňské linky, případně podlah.
Kolem domu je krásná zahrada v osobním vlastnictví a zahradním domkem. Dům má kouzlo a potenciál díky vlastnímu pozemku kolem domu. Pozemek lze přetvořit v kouzelnou zahradu s posezením nebo využít na přístavbu. Nicméně je oddělena od sousedů nízkým plotem. Parkování je možné přes třídu Tomáše Bati ze strany Albertu nebo lze domluvit dlouhodobý nájem garáže.
Doporučuji prohlídku této příjemné nemovitosti s možností okamžitého nastěhování nebo k přímé investici do tolik žádaných pronájmů ve Zlíně. Prohlídka je možná kdykoli, klíče a informace jsou u makléřky. Ev. číslo: 631417.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu 120 m² Zlín

Září 13th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.