Prodej rodinného domu 130 m² Pozlovice

Cena: 1 880 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej autentického původního stavení v centru Pozlovic, se zahradou a potenciálem rekreační chalupy anebo domu s moderními nároky současného bydlení .
Dům pochází z 30- tých let, je ze smíšeného zdiva, je přízemní a nabízí možnost bydlení na rovině, v klidu a s výhledem na dominantu Pozlovic- kostel sv. Martina a okolní upravené ulice.
Kromě bydlení pár kroků od centra nemovitost nabízí mírně svažitou zahradu se vzrostlými stromy v klidné, sluníčkem osvícené expozici.
Dům je plně funkční, udržovaný jedním majitelem, nyní již málo využívaný. Stav nemovitosti je dobrý, v relativně suchém stavu. Dispozice je 2+1 s možností rozšíření do hospodářské části nebo při rekonstrukci střechy do podkroví.
V domě je zavedená voda do koupelny a do kuchyně, ohřívání je přes elektrický bojler, nebo kotel na tuhá paliva. U domu je i plyn, jinak teplo je tvořeno kamny na dřevo a sporákem na vaření v kuchyni. Dům je napojen na městskou kanalizaci před domem. Velkým plusem je využití zastavěné plochy a místo stávající stodoly postavit uprostřed pozemku novostavbu. Na pozemku je vlastní studna.
Nemovitost skýtá klid, zvláštní pocit bezpečí a variabilitu využití zastavěné plochy o výměře 935 m² s dvěma budovami.
Doporučuji prohlídku s makléřkou kdykoli po domluvě, klíče jsou k dispozici v RK . Ev. číslo: 631418.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu 130 m² Pozlovice

Září 13th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.