Prodej bytu 3+kk 71 m² Praha 9, Střížkov

Cena: 5 390 000 Kč, Velmi světlý byt 3+1 s výměrou 71 m2 a zasklenou lodžií 6 m2, s komorou na patře, v bezprostřední blízkosti stanice metra C – Střížkov a Polikliniky Prosek, se nachází v 5. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem, s příjemným výhledem do Parku Přátelství se spoustou zeleně.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem průchodem v původní příčce, která obě místnosti původně oddělovala dveřmi. Ložnice a pracovna jsou odděleny praktickou komorou. Byt je orientovaný obývacím pokojem s lodžií na jižní stranu, ložnice i pracovna mají okna na sever, do ulice, kde lze parkovat. Ze vstupní předsíně je přístup do všech místností, včetně komory, koupelny a toalety. Koupelna je s vanou a pračkou, toaleta zvlášť, jádro je zděné. K bytové jednotce náleží další komora na stejném podlaží jako bytová jednotka, nahrazuje sklep.

Vytápění je zajištěno centrálně, podlahy jsou z PVC s imitací dřeva, v koupelně a na toaletě je dlažba. Byt je ve výborném stavu, vše po rekonstrukci, včetně oken, zasklení lodžie i podlah.

Dům je v těsné blízkosti metra a zdravotnického zařízení, lokalita se pyšní plnou občanskou vybaveností a výbornou dostupností MHD díky stanici metra C – Střížkov a blízkostí zdravotnického zařízení.

Převod bytu v osobním vlastnictví lze realizovat v říjnu 2021, proto je byt nabízen nyní zájemcům o koupi na základě budoucí kupní smlouvy s nájemní smlouvou do října 2021 za 10.000 Kč/měsíc plus zálohy na služby ve výši 4500 Kč/měsíc, kdy bude zrušeno předkupní právo MČ Prahy 9 – to je jediný důvod, proč byt nelze koupit nyní. Budoucí kupní smlouva bude uzavřena společně s nájemní smlouvou po složení zálohy ve výši 10% z kupní ceny, která bude uložena v notářské úschově do doby převodu.

Byty Praha 9 na prodej

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 3+kk 71 m² Praha 9, Střížkov

Září 4th, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.