Pronájem obchodního prostoru, 122 m² – Praha 5 – Smíchov, výloha, business centrum, 7 kanceláří

Cena: 35 990 Kč, Nabízíme Vám k pronájmu velmi pěkné obchodní prostory, 122 m2, v přízemí skvěle udržované reprezentativní business budovy, v Praze 5 – Košíře, ul. Plzeňská. Prostor je pod samostatným uzavřením a s výlohou přímo na hlavní ulici. Jedná se o 7 místností, velkou halu, sociální zázemí (kuchyňka a toalety) a navíc vlastní archiv a sklad. V budově je integrovaná PC síť (optika), neomezená rychlost internetu, Voip telefony a ostraha s připojením na připojení PCO. Za poplatek možnost využití vlastního parkoviště u domu. Dále je možné pronajmout si sdílené luxusní jednací místnosti s TV a videotelefonem (200,- Kč/hodina + DPH). Skvěle dostupná lokalita, MHD u domu. Lze pronajmout i jednotlivé kanceláře. Doporučuji vřele osobní prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N86440.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Pronájem obchodního prostoru, 122 m² – Praha 5 – Smíchov, výloha, business centrum, 7 kanceláří

Září 2nd, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.