Prodej bytu 5+kk 152 m² Praha 5, Košíře

Cena: 19 593 530 Kč, Nabízíme Vám exkluzivně prodej novostavby luxusního penthousu 5+kk s terasou, balkonem, saunou, privátním přístupem přímo z výtahu a 2 garážovými stáními. Tento nadstandardní byt se nachází v 7. nejvyšším podlaží moderního, rezidenčního bytového komplexu. Místo leží na hranici lesoparku Cibulka a poskytuje dostatek soukromí a dokonalý klid.
Dispoziční řešení nabízí vzdušný obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou a navazující jihozápadní terasou s krásným výhledem do korun stromů a upraveného vnitrobloku, dále hlavní ložnici s prostornou koupelnou a vstupem na terasu, 3 další ložnice (1 s balkonem a další se vstupem na terasu), centrální koupelnu s finskou saunou, 2 komory, samostatnou toaletu, chodbu, předsíň s přímým výstupem z výtahu a s přilehlým úložným prostorem.
K vysokém standardu vybavení patří klimatizace, dřevěné podlahy, povrch balkonu a terasy z dřevěných roštů, na terase je příprava na venkovní vířivku, podlahové vytápění, velkoformátová dřevěná okna s izolačními trojskly a s venkovními, elektricky ovládanými žaluziemi, příprava na krb, bezpečnostní vstupní dveře s akustickou izolací, dýhované interiérové dveře, domovní videotelefon, strukturovaná kabeláž pro TV a internet. Vytápění z centrální plynové kotelny. K jednotce přísluší sklep a 2 garážová stání v suterénu domu. Dveře do domu jsou opatřeny vstupem na čip, garáže kamerovým systémem.
Výjimečná tichá lokalita, ze severní strany projektu se nachází upravený vnitroblok, z jižní strany les. Tradiční rezidenční čtvrť Košíře se nachází v rychlém dosahu smíchovské pěší zóny Anděl (10 minut jízdy autobusem) s obchody, multikiny, restauracemi, kavárnami a zastávkami MHD. V blízkosti funguje mateřská a základní škola, sportovní areál s horolezeckou stěnou, tenisové kurty nebo potraviny. Okolí nabízí mnoho výletních tras pěšky i na kole, například v lesoparku Cibulka s romantickou věží nebo v přírodním parku Vidoule, blízko je také železniční zastávka na trati s krásnými výhledy. Přímé vlaky jezdí až do centra na Hlavní nádraží.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej bytu 5+kk 152 m² Praha 5, Košíře

Září 1st, 2020 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.