Byt 3+1 k pronájmu v Mostě

Udržovaný světlý byt velikosti 3+1 s balkonem a rozloze cca. 73m2, ve 3. patře panelového domu. Jedná se o blok 736. Byt je po částečné rekonstrukci (plastová okna se žaluziemi, vnější fasáda se bude opravovat v nejbližší době). Ani jeden z pokojů není průchozí, byt je tedy vhodný, jak pro rodinu, tak pro samostatné osoby (až 3 osoby mají každá svůj neprůchozí pokoj). V bytě jsou vestavěné skříně a další velké úložné prostory, například na úschovu zimní výbavy apod.
Vybavenost: V bytě je kuchyňská linka se sporákem a myčkou nádobí (viz foto), kuchyně je relativně prostorná. Možná v bytě zůstane i velice zachovalá vkusná sedací souprava béžové barvy (domluva). O další vybavenosti je možno jednat. K bytu patří komora a sklep.
Byt se nachází jen pár kroků od sportovního centra Tornádo a Benedikt, školy, školky a možnosti nákupu. Autobusová zastávka hned u domu (autobus č. 5) a cca. 5 min. na autobus č. 30 a 17.
Jsem soukromá osoba a hledám zájemce o dlouhodobý pronájem. Za loajalitu nabízím po prvním roce snížení nájmu o 500kč měsíčně.
PS. Těšíme se na Váš zájem. Byt je volný od ledna 2012, možná již v průběhu prosince. Cena v KČ:7500

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Byt 3+1 k pronájmu v Mostě

Říjen 2nd, 2016 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.