Praha – Vysočany, pronájem1+kk (20m2), ulice Pod Krocínkou

Cena: 10 000 Kč, Nabízíme k pronájmu 1+kk o velikosti 20 m 2 ve 3. patře (podkroví) rodinného domu bez výtahu v ulici Pod Krocínkou v lokalitě Vysočany, v Praze 9. Tato bytová jednotka je částečně vybavená a vhodná pro jednu osobu. RD je ve velmi dobrém stavu.
Jednotka se skládá z obytné místnosti, menší samostatné kuchyňky bez okna vybavené elektr.spotřebiči (mikrovlnnou troubu, lednicí), koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, zvlášt toaleta s umyvadlem.
V letním období je možnost využití společné zahrady. Okolí nabízí výbornou lokalitu se skvělou dopravní dostupností. Pěší dostupnost metra Vysočanská. V blízkosti se nacházejí veškeré potřebné občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace nebo fitness centra.
Majitel požaduje kauci v hodnotě 22.000 Kč. Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Vhodné jen pro jednu osobu!

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Praha – Vysočany, pronájem1+kk (20m2), ulice Pod Krocínkou

Únor 10th, 2024 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.