Prodej rodinného domu, Jívka

Cena: 4 200 000 Kč, Hledáte netradiční bydlení, či rekreaci? Máme pro Vás kouzelnou roubenou chalupu v srdci malebné obce Jívka, situovanou na úpatí fascinujícího skalního masivu Adršpašských skal. Tato nemovitost Vás okouzlí svým tradičním venkovským charakterem.
Dispoziční řešení: 1. NP: Vstupní chodba vede do hlavní místnosti, kde se nachází útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a částí vyhrazenou pro spaní. V této části domu jsou umístěna originální kachlová kamna s pecí, která dodávají domu autentickou atmosféru. Dále zde naleznete ložnici a koupelnu. 2. NP: Dva pokoje vhodné primárně pro letní obývání.
Celá stavba je podsklepena, a ve sklepě se nachází studánka poskytující vodu pro celý dům. Pozemek je zasazen do zeleně a jeho zadní část je lemována malebným potokem, což dotváří celkovou idylickou atmosféru místa.
Pro milovníky prostoru je možné zakoupit společně i sousední parcelou za zvýhodněnou cenu, což nabízí skvělou příležitost pro další rozvoj tohoto krásného místa.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej rodinného domu, Jívka

Září 24th, 2023 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.