Prodej činžovního domu 300 m² Kraslice

Cena: 1 150 000 Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej činžovního domu v Kraslicích, ul. V zátiší. Celková plocha pozemku včetně zastavěné činí 377m², zastavěná plocha 100m². Dům je vhodný k bydlení pro více rodin či jako investiční příležitost k vybudování bytových jednotek. 1.NP = 3+kk, 2.NP = 3+kk a 3.NP = 2+1 + půda. Celý dům je podsklepený.

Nemovitost se nachází v pohraničním městě Kraslice, okres Sokolov, Karlovarský kraj, 29 km severozápadně od Karlových Varů a pouhé 3 km od německých hranic, na řece Svatavě, v západní části Krušných hor. Veškerá občanská vybavenost v okolí, mateřská, základní a střední škola, střední odborné učiliště, poliklinika, lékař, obchody, restaurace, sportovní areály atd…

Vhodný investiční záměr díky okolí, je zde významné středisko zimních sportů (Bublava, Stříbrná). V případě dotazů či dalších informací, kontaktujte makléře. Našim klientům zdarma vyřídíme vhodné financování. Vzhledem k tomu, že před zadáním do inzerce nebyl vyhotoven PENB, je tento byt v souladu s platným zákonem zařazen do energetické třídy G. Ev. číslo: 642761.

Zobrazit celý inzerát nemovitosti: Prodej činžovního domu 300 m² Kraslice

Březen 21st, 2023 by
Jste realitka a chcete zde mít ZDARMA vlastní inzerci? Pokud máte RSS zdroj svých inzerátů, napište nám na info@dum-byt.eu.